Go by bike!

Go by bike!

Έλα κι σύ!

Έλα κι σύ!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"To Γυμνάσιο Αιαντείου στις Βρυξέλλες!"


Την εβδομάδα που μας πέρασε η ομάδα ecomobility του Γυμνασίου Αιαντείου με συνοδό τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Δημήτριο Τσιμούρα συμμετείχε στην αποστολή του Εθελοντικού Οργανισμού Ecocity στις Βρυξέλλες, καθώς είχε κερδίσει το 1ο Βραβείο στην Πανελλήνια Εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης Ecomobility 2012. 
Η ομάδα είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Κομισιόν και κυρίως να συναντήσει την Επίτροπο Περιβάλλοντος προκειμένου να συζητήσει μαζί της τα περιβαλλοντικά προβλήματα, αλλά και την ένδοξη ιστορία του νησιού μας. 


Η ομάδα φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στις Βρυξέλλες και την Μεσαιωνική πανέμορφη πόλη Μπριζ από την επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαριέττα Γιαννάκου.


 Η ομάδα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο την κ.Μαριέττα Γιαννάκου, όσο και τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Ecocity κ. Θάνο Ζαφειρόπουλο και κ. Ιωάννα Φακιδάρη για την απίστευτη γενναιοδωρία, φιλοξενία, αλλά και υπομονή τους στο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό τους ταξίδι και τέλος τους καθηγητές κ. Τσιμούρα Δημήτριο και κ. Κανάκη Μαίρη που τους έδωσαν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από το πρόγραμμα του ecomobility. To ταξίδι αυτό θα μείνει ως ένα ταξίδι στη γνώση και στη ζωή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!